اینترنت بزرگترین و عمومی ترین شبکه ای است که از ارتباط و اتصال هزاران شبکه و رایانه به وجود آمده است، قابلیت های چند رسانه ای اینترنت، یعنی امکان دریافت فایل های صوتی، تصویری، همراه با گرافیک غنی و سرعت بالای دریافت اطلاعات باعث شده است که اینترنت با زندگی انسان امروز گره بخورد.
در کنار قابلیت های مختلف اینترنت، قابلیت آموزشی آن ، چه در قالب آموزش های رسمی و چه به عنوان ابزار کمک آموزشی، گستردگی بسیاری یافته است. به طوری که امروزه در قرن بیست و یکم استفاده از اطلاعات در اینترنت یکی از معیارهای باسوادی به شمار می آید. قابلیت اینترنت به عنوان یک ابزار آموزشی هر روز بیشتر تثبیت می شود. بسیاری از کشورهای پیشرفته از امکانات اینترنت بهره مند هستند و در تمامی موارد آموزشی استفاده می کنند و یک مهارت اصلی برای دانش آموزان به حساب می آید.
در اوایل دهه 1360 امام خمینی (ره) خطاب به مسئولین آموزش و پرورش فرمودند:
((بگذارید مردم خودشان مدرسه درست کنند و دولت نظارت نماید)) پس از این فرمایش امام، حدود سال 1368 قانون مدارس غیر انتفاعی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
مرحوم کرباسچی که مدتی در مدرسه راهنمایی شهید چمران و مدتی نیز در مدرسه علوی خدمت مینمودند، به فکر تاسیس یک مدرسه غیر انتفاعی افتادند و این اندیشه را با حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای حاج سید علی اکبر حسینی و اینجانب محمد علی سعیدی نژاد مطرح نمودند که با توفیقات الهی با اقبال روبهرو شد.
مقرر گردید که تعدادی از افراد خیر روز تولد امام رضا علیه السلام در اردیبهشت سال 1370 در منزل مرحوم حاج محمد تقی سعیدینژاد دعوت شوند و موضوع مطرح گردد.
سنگ بنای اصلی موسسه در آن روز گذاشته شد.
با کمک افراد خیّر مبلغی جمع آوری شد و دوستان مامور شدند تا محل مناسبی را برای این کار تهیه نمایند.
ملک کنونی مدرسه راهنمایی که متعلق به آقای علیپور بود در تاریخ بیست و یکم مرداد ماه 1370 به مبلغ پنجاه میلیون تومان قولنامه گردید و بتدریج با کمک افراد خیّر این مبلغ پرداخت گردید و دبستان پیام غدیر از پرتو درخشان امیرالمومنین علیه السلام در مهر ماه سال 1370 با 60 دانشآموز کار خود را آغاز کرد.
اسامی پرسنل سال 1370 دبستان پیام غدیر عبارت بود از:
1- مرحوم آقای حاج حسن کرباسچی
2- جناب آقای اردیبهشت
3- جناب آقای مصطفی اسلامی
4- مرحوم آقای جوکار (کارمند)